Firman piikkiin

Tulipahan ostettua hieman ruokaa ja juomaa firman perinteisille kesäjuhlille. Juhlien tarkoitus on ollut tutustuttaa kasvuyrityksen uusia työntekijöitä toisiinsa leikkimielisten rastitehtävien ja yhdessäolon merkeissä. Ohjelmaan kuuluu toki myös ruumiinravinto ja sitähän oli taas hankittavana. Porukkaa mukana oli noin 60 henkilöä + 1 Henke, joten aivan helppoa ei tuommoiselle määrälle ruoka- ja juomalistan suunnittelu ole. Saatikka se Read more about Firman piikkiin[…]

Pizzalauantai

Tulipahan tehtyä pizzoja tuossa pari viikonloppua sitten. Sovittiin kymmenen kaverin kanssa, että Henke tarjoaa pizzapohjat, tomaattikastikkeet ja tulikuuman leivinuunin ja jokainen tuo yhtä tai kahta lempitäytettään. Ja näinhän siinä sitten kävi, että pöytä notkui mitä mielenkiintoisempia täytteitä. Pöydällä oli muun muassa neljää eri juustoa, rucolaa, chilisalamia ja tietenkin kaikkia perustäytteitä kuten tonnikalaa, kinkkua ja erilaisia Read more about Pizzalauantai[…]

Valkohomejuustotäytteinen kebab leivinuunissa

Tämäkin oli kyllä eräänlainen kokeilu mutta niin taitaa lähes jokainen Henken ruokalaji olla. Yleensä kokeilut kuitenkin onnistuu ainakin kokin itsensä mielestä. Tarvikeaineistoa: 700 grammaa jauhelihaa, mielellään naudan Yksi pieni sipuli Puoli pussia tacomaustetta Savunmakuista barbequekastiketta Valkohomejuustoa (ei kuvassa koska keksin lisätä sen vasta myöhemmin) Kuminaa ja paprikaa ja suolaa Muussataan jauheliha puristelemalla mahdollisimman tiukaksi. Eli Read more about Valkohomejuustotäytteinen kebab leivinuunissa[…]

Ruokamessut Messukeskuksessa

Kävin eilen Helsingissä ruokamessuilla tutustumassa uusiin ravinto- ja pikaruokatrendeihin. Ja olihan siellä nähtävää (ja maisteltavaa). Erityisesti mieleen jäivät uudet kebad-tuotteet, kuten Korv Göränin Gyros -porsaanlihakebab. Porsaanliha oli itselleni uusi tuttavuus kebabin valmistusaineena, sen sijaan hevostahan meillä taidetaan kebabissa kuitenkin nykyään syödä. 🙂 Kebabinhan perinteisesti ajatellaan olevan Turkista (jossa porsasta ei juuri syödä) ja Gyros -porsaanlihakebab Read more about Ruokamessut Messukeskuksessa[…]