Siirry suoraan sisältöön

Valkosipulikermaperunat fetajuustolla leivinuunissa

Sarjassamme erikoisia kokeiluja. Noh, ihan hyviä niistä tulikin vaikka fetajuusto näytti, maistui ja tuntui suussa erikoiselta. Mutta aineksiin:

IMG_0167

-Noin 8 keskikokoista perunaa

-Reilusti eli vaikka 8 valkosipulinkynttä

-Pari purkkia ruokakermaa

-200 grammaa fetajuustoa

-Valkopippuria

-Sormisuolaa

Viipaloi perunat mahdollisiman ohuiksi suikaleiksi ja laita vuokaan. Päälle kermat ja reilusti valkopippuria ja suolaa. Mukaan valkosipulit myöskin viipaloituinta, ei esim. murskattuina. Tässä vaiheessa kannattaa sekoittaa kunnolla sillä kun seuraavaksi fetajuuston laittaa paloina mukaan niin pitää olla varovainnen ettei Fetajuusto mene ihan mössöksi.

IMG_0168

5 tuntia miedosa lämmössä leivinuunissa niin kyllä maistuu. Tosin nuo fetajuustot menivät ruskeiksi ja tuntuivat suussa kumisilta eivätkä oikeastaan maisuneet miltään. Jospa se fetan suolaisuus ja kermaisuus oli kuitenkin siirtynyt sitten perunoihin.

IMG_0174

Nautitaan esimerkiksi kuvassa näkyvän viskin kera!

IMG_0176

Kommentoi ja anna palautetta!