Siirry suoraan sisältöön

Putkimiehet katkomassa putkia

Kylpyhuone on saatu purettua siihen kuntoon, että käyttövesiputkien uusimisesta voidaan alkaa haaveilla. Alkuperäisenä ajatuksena oli, että vanha kupariputki saataisiin vedettyä suojaputkesta pois ja tilalle työnnettyä uusi muovinen käyttövesiputki.

IMG_0372

No tänään putkimiehet tulivat tunkilla vanhaa käyttövesiputkea ulos vetämään. Ensimmäinen metri meni ihan hyvin ja putki tuli mukavasti ulos mutta sitten kuului paukahdus ja putkimies lennähti pyllylleen. Putki siis katkesi suojaputken sisälle eli siinäpä se sitten olikin. Varmaankin juuri halkeamiskohta ei kestänyt vetoa.

IMG_0374

Ainoaksi järkeväksi vaihtoehdoksi jää siis vanhojen putkien jättö suojaputkiin perustukseen ja uusien putkien vetäminen pinta-asennuksena. Muutenhan käyttövesiputkien pinta-asennus on ihan hyvä juttu turvallisuuden kannalta mutta ulkonäöllisesti ei niin kiva kun käytävälle kattoon pitää tehdä kotelointi. Jospa se kuitenkin saadaan siististi tehtyä niin ettei asiaa edes ajattele jos ei tiedä. Mutta siitä operaatiosta siis artikkelia myöhemmin.
IMG_0373

Kommentoi ja anna palautetta!