Siirry suoraan sisältöön

Kumppaniohjelma

KodinHenke on omakotitalorakentajan ja remontoijan tietosivusto, jolta löytyy artikkeleita myös ruoanlaitosta ja käsitöistä. Sivusto on perustettu keväällä 2013 ja tavoittaa tänä päivänä noin 200-300 lukijaa päivässä.

Haemme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita. Tämän hetken pääprojektina ison omakotitalon rakentaminen Oulun Kiiminkiin: http://www.kodinhenke.fi/tekijoita-haussa/. Kokemukset tähän mennessä ovat olleet loistavia sekä KodinHenken osalta, että myös yhteistyökumppaniemme puolesta. Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan yhteistyömahdollisuuksista!

Henri Huovinen aka Henke
Päämoguli
+358 44 535 9313
moi@kodinhenke.fi

Yhteistyömahdollisuudet

1. Rakennusprojektiin osallistuminen

Haemme projektiin monenlaisia tekijöitä ja ammattilaisia. Vastineeksi laajasta näkyvyydestä, sidomme sinut projektiin, jolloin jäljen on oltava hyvää ja tekemisen kustannustehokasta.

Lue lisää projektista: http://www.kodinhenke.fi/tekijoita-haussa/

2. Tuotetestaus

Tarjoamme näkyvyyttä testikäyttömahdollisuutta vastaan. Kirjoitamme artikkeleita laajalla skaalalla kaikesta omakotitaloasumiseen liittyvästä. Artikkeleita ei kirjoiteta mainoksina vaan rehellisinä käyttökokemusartikkeleina. Näin lukijat saavat aitoja tuloksia ja oikeaa tietoa omakotitaloasumiseen liittyvistä asioista. Jos tuotteesi on huono, ei sitä kannata meille tarjota sillä todennäköisesti tuote saa silloin huonot arvostelut.

3. Mainonta

Sivustolle myydään bannerimainoksia. Kysy mahdollisuuksista tarkemmin.

Case Nilfisk

Kevään kynnyksellä omakotitaloasujalle tuli ajankohtaiseksi painepesurin hankinta. Niinpä päätimme KodinHenkessä tehdä pientä vertailua markkinoilla olevista kuluttajatason painepesureista.

Alkuperäinen vertailuartikkeli: Painepesurit omakotitaloon – miten valita oikea painepesuri?

Teknisen vertailun jälkeen otimmekin yhteyttä vertailun voittajaan eli Nilfiskiin ja saimme painepesurin testikäyttöön. Käyttökokemuksista julkaistiin ensin yksi artikkeli ja myöhemmin toinen artikkeli.

Ensimmäinen käyttökokemusartikkeli: Nilfiskin painepesuri autonpesun apuvälineenä
Toinen käyttökokemusartikkeli: Mattojen pesu painepesurilla

Tulokset seuranta-analytiikasta

Ensimmäistä artikkelia on luettu yli 25 000 kertaa. Artikkelin kommenteista päätellen lukijat ovat myös vertailun voittaneen painepesurin hankkineetkin.

Palaute yhteistyöstä Nilfiskiltä:

”KodinHenke otti meihin yhteyttä painepesuritestin tiimoilta. Asiaan oli selkeästi perehdytty jo etukäteen varsin hyvin ja sopiva mallikin E145.2-10 Xtra oli jo mielessä. Ennakkoluulottomasti annoimme kyseisen painepesurin Henkelle testiin ja tulokset ovat olleet tähän mennessä erittäin hyviä. Perustamme tämän kirjoitettuihin artikkeleihin sekä lukijoiden kommentteihin. Henke kirjoittaa asioista rehellisesti ja puolueettomasti, omalla rouhealla asenteellaan, kuten ne ovat testissä ilmenneet. Itse emme ole vaikuttaneet testeihin millään tavalla, vaan Henke on itse tutkinut ja testannut kaikki laitteen ominaisuudet sekä toiminnot. Tiedämme että laitteemme ovat luotettavia, tehokkaita sekä hinta-laatusuhteeltaan huippuluokkaa. Nyt nämä ominaisuudet ovat kaikkien luettavissa, joten olemme erittäin tyytyväisiä tuloksiin ja odotamme jo mielenkiinnolla seuraavan artikkelin ilmestymistä.”

Janne Järvinen
Avainasiakaspäällikkö
Nilfisk-Advance Oy Ab

Kommentoi ja anna palautetta!