Irlantilais-norjalainen kahvi viskillä

Mitään muuta norjalaista tässä reseptissä ei tosin ole kuin kokin nimi, ja sekin on keksitty. Mutta asiaan. Kahvi on hyvää, varsinkin viskin kera. Pienillä lisäyksillä edellämainituista aineksista tulee vieläkin herkullisempaa yhdessä: Ruokosokeria Viskiä Vahvaa kahvia Kermavaahtoa Reilu teelusikallinen ruokosokeria sekoitetaan viskiin. Viskiä oman maun mukaan noin 4-6 senttilitraa. Kahvia noin desilitra perään ja päälle runsaasti Read more about Irlantilais-norjalainen kahvi viskillä[…]

Ruokamessut Messukeskuksessa

Kävin eilen Helsingissä ruokamessuilla tutustumassa uusiin ravinto- ja pikaruokatrendeihin. Ja olihan siellä nähtävää (ja maisteltavaa). Erityisesti mieleen jäivät uudet kebad-tuotteet, kuten Korv Göränin Gyros -porsaanlihakebab. Porsaanliha oli itselleni uusi tuttavuus kebabin valmistusaineena, sen sijaan hevostahan meillä taidetaan kebabissa kuitenkin nykyään syödä. 🙂 Kebabinhan perinteisesti ajatellaan olevan Turkista (jossa porsasta ei juuri syödä) ja Gyros -porsaanlihakebab Read more about Ruokamessut Messukeskuksessa[…]