Siirry suoraan sisältöön

Kesäkurpitsa-aurajuustokeitto

Tämmöisiä kesäkurpitsamöllejä saa aina syksyisin anoppilasta. Kuvan keltainen kasvis on siis se anoppilasta saatu mölli. Kokki nyt on muuten vain möllimäinen.

IMG_1040

Ongelmana on se, että mitä näistä tekee kun ovat sen verran kookkaita ja näitä on yleensä muutama. Mutta testasimpa aika simppelin keiton tekoa. Aineksina:

IMG_1043

Iiiiso kesäkurpitsa
Aurajuusto
Purkki kermaa
Pari lihalientä
Mausteita

IMG_1042

Kesäkurpitsa lohkoiksi ja kattilaan muhimaan pariksi kymmeneksi minuutiksi, jotta pehmenee. Sauvasekoittimella tasaiseksi hötöksi ja kerma sekä puolet aurajuustosta mukaan. Kiehautus ja tarjolle. Päälle vielä hieman aurajuustomurua. Nautitaan ruisleivän ja maidon kerä. Hyvää ja edullista kausiruokaa parhaimmillaan.

IMG_1044

Kommentoi ja anna palautetta!