Siirry suoraan sisältöön

Keittiösuunnittelua

Nyt kun pohja alkaa olla lukittuna (pieniä muutoksia enää) niin voi alkaa oikeasti suunnittelemaan keittiötä. Olen pari Ikean keittiötä suunnitellut ja tehnyt aiemmin, joten tuo Ikean suunnitteluohjelma alkaa olla aika tuttu ja sillä saa jo hyvää jälkeä.

Keittiöstä on olemassa muutama eri suunnitelma, pääosin eroa ikkunoissa ja tasoissa sekä saarekkeessa.  Mutta jotenkin tämä suunnitelma alkaa tuntua parhaalta ja näyttävimmältä. L-mallin suunnitelmat tuntuu jotenkin tylsiltä.

Tässä mallissa OpenConsept -keittiöruokailutilaolohuoneen pitkät seinät olisivat keskenään symmetriset ikkoiden ja liukulasiovien osalta. Muutenkin tuommoinen isoiso saareke tuntuu kätevältä kun yhdessä tehdään ruokaa, leivotaan jne. On siinä varmasti mukava myös aamupala nauttia pikkukiireessä.

Se ei toki ole vielä lukittua tuleeko keittiö lopulta Ikeasta. Tosin on kyllä oltu niin tyytyväisiä Ikean keittiöihin, että voi olla hyvinkin että semmoinen tulee tähänkin taloon. Let´s see.

2 kommenttia artikkeliin “Keittiösuunnittelua”

  1. Hei, hyvältä näyttää. Mieleeni vain tuli, ettå mihin sijoitat kahvin-/vedenkeittimen, yleiskoneen, leivänpaahtimen jne. jos on vain tuo yksi taso? Huomio kanssa, että lieden alle tarvitsee varata tilaa, meillä ainakin on sellainen 10cm korkea ”feikkivetolaatikko” lieden alla.

    1. Moi. Yksi korkeista kaapeista on niin sanottu aamiaiskaappi jossa koneet voivat aina olla käyttövalmiina ja oven saa liuútettua kaapin sisään jolloin se voi olla myös usein auki. Kaappi ylhäältä avoin jotta koneiden höyryt pääsee ulos.

Kommentoi ja anna palautetta!