Siirry suoraan sisältöön

Fatboy -kopio

Hankittiin pari tuollaista isoa säkkituolia, niin kutsuttuja Fafboy -kopioita. Aitoa Fatboyta meillä ei ole koskaan ollutkaan mutta tuollainen kopiokin on ajanut asiansa. Lapsi (kuten muukin perhe) rakastaa makoilla säkkituolissa ja katsoa videotykillä Risto Räppääjää.

IMG_0019

Säkkituoli tai jättityyny, kuten sitä meillä kutsutaan, on ollut myös todella kätevä varavuode siskonpojalle. Koko riittää mainiosti lapselle nukkua ja lapsi ei uppoa säkkituolin sisälle, koska ainakin tämä säkkituoli on aika jämäkkää tekoa. Kyseessä on joku HobbyHallin aikanaan myynnissä ollut malli. Säkkituolit löytyivät Tori.fi:stä käytettynä mutta hyvässä kunnossa. Olisi kyllä mukava myös joskus kokeilla semmoista aitoa Fatboyta ja tietää mitä käytännön eroa on noin 80 €:n säkkituolilla ja 250 € säkkituolilla?

 

4 kommenttia artikkeliin “Fatboy -kopio”

  1. oon miettiny sitä fatboyn buckle up -mallia ulos.. näkysköhän se hinta noissa ulkomalleissa kestävyytenä, haalistumattomuutena ym?

    1. Kiitos kommentista. Mekin alunperin mietittiin näiden uloslaittoa mutta ei taideta raaskia kuitenkaan. Varmasti ulkokäyttöön suunnitellut säkkituolit sitä ulkokäyttöä kestääkin paremmin ja ehkä se laatu siinä sitten kattaa hinnan. 🙂 Pitää kysäistä jostain sisustusliikkeestä testiin kesän ajaksi niin voin sitten arviota tehdä 🙂

Kommentoi ja anna palautetta!