Siirry suoraan sisältöön

Valkokangas kotiteatteriin – Kisastudio valmiina!

Kauan siinä menikin. Yli puoli vuotta sitten muutettiin ja videotykki toki heti asennettiin mutta taustana on tämän ajan toiminut kukkatapetti 🙂 On siitäkin muutama leffa tullut katsottua mutta nyt kun mm-kisat ovat aluillaan oli pakko asialle jotain tehdä.

IMG_0217

Tori.fi:stä sattui sopivan kokoinen kangas löytymään suhteellisen edullisella hinnalla. Kyseinen kangas ei ollut mikään uusi, lähes 10 vuotta vanha mutta se ei haitannut kun kangasta oli pidetty ja säilytetty hyvin. Ei päällisin puolin näe mitään virheitä.

IMG_0207

Kankaan virittäminen alumiinikehikkoon oli yhdenlainen operaatio. Kankaan reunoille piti ensin pujottaa vaijerit ja niihin kuminauhat jotka sitten kiinnitettiin kehikon reunaan kangasta venyttämään. Lopulta kangas oli kehikossa tiukkana ja seuraavaksi päästiinkin jo seinälle laittoa suunnittelemaan. Videotykkinä minulla on Optoma HD20 -FullHd -halppistykki ja siitä syystä kankaan asettaminen tarkasti oikeaan kohtaan on tärkeää. Videotykissä ei nimittäin ole minkäänlaisia linssinsiirto-ominaisuuksia, joten kuvan täytyy osua millilleen oikeaan paikkaan.

IMG_0218

Tarkan mittailun jälkeen uskalsin poravasaralla alkaa hommiin ja reiät betoniin syntyivätkin nopeasti. Aika hyvin osuivat kohdilleen ja ei muuta kuin proput paikoilleen ja ruuvit sekä kangas seinälle roikkumaan. Hieman kun tykkiä liikutteli niin kuvan sai osumaan täysin oikeaan kohtaan. 96″ tuumainen kisastudio on nyt siis vihdoin valmis. Toivotaan onnea Leijonille, sitä nimittäin tällä joukkueella onnea hieman tarvitaankin. 🙂

 

4 kommenttia artikkeliin “Valkokangas kotiteatteriin – Kisastudio valmiina!”

  1. Kun suomalaista sisua löytyy niin kyllä pärjätään tälläkin joukkueella 😉 PS.Hieno kisastudio!

Kommentoi ja anna palautetta!