Joulun jämäjuustoleipä

  • tehnyt

Tässä muun muassa Marttojen vinkkaama resepti joululta jääneiden juustojen hyötykäyttöön. Aineksina:

IMG_0683

  • Vaalea leipä, esim ranskaleipä
  • Joulun ja juhlapyhien yli jääneet juustot, meillä kahta valkohomejuustoa, sinihomejuustoa ja jotain muuta castellon keltaista aika vahvan makuista juustoa
  • Karpalohilloa

IMG_0684

Leikkaa leipään syviä viiltoja. Leikkaa juustot ohuiksi viipaleiksi. Täytä viillot juustoviipaleilla ja käytä noin kymmenen minuuttia uunissa esim 175 asteessa. Itse käytin leivinuunin etualalla noin viisi minuuttia.

IMG_0685

Kun juustot olivat sulaneet leikkasin leivästä paloja joiden sisälle juusto jäi. Päälle lusikallinen karpalohyytelöä ja juomaksi kuoharia. Nomnom.

IMG_0686

Kommentoi ja anna palautetta!