Siirry suoraan sisältöön

Pikkuvessa valmiina – Visuaalinen harha?

  • tehnyt

Pikkuvessa on valmis. Vihdoinkin. Eipä siinä mennytkään kuin muutama kuukausi purkamisen aloituksesta. Iski nimittäin semmoinen rempparapula välissä, ettei millään jaksanut työstää eteenpäin.

IMG_1159

Kalusteet tilattiin Keittiöjätiltä ja kokojen optimointi onnistuikin hyvin heidän valikoimastaan. Kaappien leveydet (syvyys 29 cm, korkeus 45 cm) vasemmalta oikealle 30, 60, 30 ja 50. Näin 170 cm väli saatiin täyteen silmämääräisesti samankokoisia kaappeja, vaikka viimeisen kaapin ovet ovatkin 25 cm leveitä ja muut 30 cm leveitä, ei sitä juuri huomaa.

IMG_1160IMG_1162

Taso on Bauhausista perus tammitaso mittaan sirkkelöitynä, samaa tasoa kuin kylpäärissäkin. Käsittelin pinnan tässäkin tapauksessa kolmeen kertaan kimalteisella läpinäkyvällä saunasuojalla. Hyvä tuli ja kestää kosteutta. Hana on Torilöytöjä (Oras) ja malja-allas Netraudan Otsoson Inka. Mukava kokonaisuus tuli ja korkeus on juuri sopiva.

IMG_1164

Peili löytyi Askosta ja sen tuunasin sisustustarroilla uuteen uskoon. Suht helppo laittaa kun peilipinta on kuitenkin täysin tasainen. Ihan kiva muutos muuten tylsään peiliin. Ja jos kyllästyy niin nuo tarrathan voi aina ottaa pois.

IMG_1155

Vessa tuntuu kasvaneen neliömetrin verran pinta-alaltaan vaikka todellisuudessa kasvua on tullut noin sentin verran joka seinässä kun laatat on poistettu. Materiaalivalinnoilla, pienillä kaapeilla ja pienellä pöntöllä syntyy visuaalinen harha ja vessa näyttää todellisuutta isommalta. Iso peili ja yläkaapittomuus korostaa tätä vaikutelmaa entisestään. Ei paha! 🙂

IMG_1154IMG_1157

Avainsanat:

Kommentoi ja anna palautetta!