Siirry suoraan sisältöön

Kylpyhuoneen katon panelointi

Kauan mietittiin kylpyhuoneen katon väriä. Itse olisin halunnut mustan mutta vaimo valkoisen. Niinhän siinä kävi niinkuin yleensäkin, että vaimo sai tahtonsa läpi. Ja hyvä niin sillä musta katto olisi saattanut tehdä kylpyhuoneesta liian synkän.

IMG_0545

Paneeli sattui olemaan sen verran pitkää, ettei kattoon tullut yhtään jatketta. Hukkapalaa toki tuli senkin edestä mutta ne saadaan sopivasti hyödynnettyä myöhemmin wc:n katossa kun on sen vessaremontin aika. Valojen kohdalle laitettiin jo valmiiksi cyprocin palaset ennen panelointia. On paloturvallisuuden vuoksi hyvä olla spottien yläpuolella. Samalla saunaan tulevat kuituvalot vedettiin valmiiksi kattorakenteessa ja tuotiin saunan puolelta sisälle.

IMG_0628

Katon keskelle piti tehdä saunan kuituvalojen ja muunkin asennuksen takia kurkistusluukku. Luukun teki nätistä kahdesta pienestä panelin palasesta eikä siihen näin kiinnitä juurikaan huomiota. Jos vaikka verrataan johonkin metalliseen kurkistusluukkuun. Hyvä tuli kokonaisuudesta, kun vielä varjolistoilla reunat kierrettiin ja jopa jiiriin sahaus onnistui yllättävän hyvin. 🙂

IMG_0629

 

3 kommenttia artikkeliin “Kylpyhuoneen katon panelointi”

  1. Paluuviite: kattopaneeli kylpyhuone | asunnon-korjaamiseen.com

  2. Paluuviite: kylpyhuoneen katto - kylpyhuoneen-sisustus.com

  3. Paluuviite: kylpyhuoneen kattopaneeli - kylpyhuoneen-sisustus.com

Kommentoi ja anna palautetta!