Siirry suoraan sisältöön

Testissä Nilfisk Smart Ikkunapesuri

  • tehnyt

No minähän en ikkunanpesusta mitään tiedä. Tai en ainakaan tiennyt vielä viime viikolla ennenkuin Nilfiskiltä tuli testattavaksi tuollainen Smart Ikkunapesuri -paketti. Laitetta voi käyttää myös kylppärin laattoihin ja peileihin. Testaillaan sitäkin puolta myöhemmin.

IMG_1208

Paketissa näytti aluksi olevan melko paljon eri osia, mutta loppupeleissä siellä olikin 2 ”laitetta”: Suihkepullo integroidulla puhdistusliinalla ja akkukäyttöinen kuivain. Erityisesti kuivain tuntuu kädessä laadukkaalta kumisine kahvoineen. Mukana oli myös kätevä vyö/seinäkiinnike, jossa laitetta voi säilyttää. Mielenkiintoinen kokonaisuus.

IMG_1209

No kokeilin ihan omin päin ilman vaimon konsultointia ja helppohan niitä oli käyttää. Ensin ikkunan ylälaidasta alaspäin pesuainetta suihkutellen ja samalla suihkepulloon integroitu liina pesee ja levittää pesuainetta ikkunaan. Tämän jälkeen akkukuivain päälle ja ylhäältä alas liukumalla, voi käyttäää myös vaakatasossa. Akkukuivain ei jätä ikkunoihin rantuja eikä valuta vettä alaspäin vaan imee likapesuveden säiliöönsä. Kätevä systeemi ja kevyt käyttää.

IMG_1210 IMG_1211

Sen verran innostuin, että kävin kesähuoneen kaikki seitsemän ikkunaa ulkoa ja sisältä läpi. Hommaan meni reilu varttitunti. Ei ollenkaan paha. Akun kestoksi laite lupaa noin 75 neliön alueen. Jätetään siis loput ikkunat vaimolle ja siirryn itse pihahommiin. Pihahommista artikkeleita siis luvassa kesän aikana.

IMG_1213

Avainsanat:

Kommentoi ja anna palautetta!