Siirry suoraan sisältöön

Testissä TupTup -potkupyörä

Otin Lasten.fi -verkkokaupalta (verkkokauppa, jota itse pyöritän) testikäyttöön viikonlopun ajaksi tällaisen ihanan uutuuden: Puolalaisen TupTupin puisen potkupyörän. Pyöriä löytyy kolmea eri mallia, punainen Classic, vihreä Limo ja sininen City. Jo paketin käteen saatuaani tuote vaikutti laadukkaalta. Siispä avaamaan ja kokoamaan.

IMG_0709

Potkupyörä oli pakattu laatikkoon hyvin ja kokoamisohjeet olivat selkeät, tosin ohjeita ei ollu suomeksi mutta toisaalta ohje oli käytännössä kuva jossa oli numeroitu vaiheet. Mukana olevilla kuusiokoloavaimilla pyörä kasaan noin 5 minuuttia. Toki pyöränpumppua paketissa ei ollut ja se piti vielä autotallista metsästää sillä potkupyörässä on oikeat ilmakumirenkaat.

IMG_0710

Lapsi tykkäsi kyllä potkutella pyörällä vaikka ajattelin, että tuollainen tasapainoilun oppimiseen tarkoitettu pyörä olisi jo 3,5 -vuotiaalle tarpeeton. Mutta näinhän se taitaa olla, että oikealla pyörällä ja niillä apurattailla ei tasapainoa oikeastaan opi vaikka pyörällä ajon muuten oppiikin.

IMG_0711

Tiesitkö muuten, että Keski-Euroopassa eivät kuulemma käytä apurattaita pyörissä lainkaan? Lapset opettelevat ensin ihan pienillä potkupyörillä, kuten tällä Spherovelo -potkupyörällä, ja siirtyvät sitten näihin TupTupin kaltaisiin isompiin potkupyöriin ennen polkimilla varustettuja oikeita pyöriä.

IMG_0712

4 kommenttia artikkeliin “Testissä TupTup -potkupyörä”

  1. Noi potkuttelupyörät ovat kyllä hyviä. Harjottavat tosi hyvin tasapainoa.Meillä oppi tyttö ajamaan ilman apurattaita kun ensin potkutteli tuollasella. Eikä kaatunu kertaakaan oikealla pyörällä. Lähti vaan suoraan polkemaan.

    1. Osittain kyllä. Olen osakkaana yrityksessä, joka operoi muun muassa Lasten.fi -verkkokauppaa. Oli hyvä saada testattua tuo TupTupia, ne kun ovat Lasten.fi:n omaa maahantuontia niin tärkeää oli, että päästään itse tutustumaan ja testaamaan tuote varsinkin kun sitä myydään aika mukavat määrät. Nyt uskaltaa henkilökohtaisesti sanoa, että kyseessä on laadukas tuote. Lapsikin tykkäsi potkupyörästä mutta oli harmissaan kun jouduin sen kauppaan palauttamaan viikonlopun testikäytön jälkeen. 🙂

Kommentoi ja anna palautetta!