Siirry suoraan sisältöön

Uuden kylpyhuoneen suunnittelu

Vanha kylpyhuone oli suoraan sanottuna hanurista. Putkilon mallinen huone, johon tullaan kapeasta päästä ja ennen saunanovea välille mahtui suihkukaappi ja pesukone. Ei muuta. Ei allasta. Ei pönttöä. Ei laskutasoa. Lapsiperheessä siis aika hankala tapaus.

Kuvankaappaus 2013-8-14 kello 12.03.37

Niinpä kylppäri piti alkuvaiheessa piirtää uusiksi moneen kertaan. Vaimo oli jo pitkään halunnut toista pönttöä kylppäriin mutta omasta mielestäni se vaatii aivan liian suuria purkuhommia. Tarkoitus kun ei ollut kuin poistaa vanhat laatat ja siirtää kylpyhuoneen oven paikkaa. Lattialämmitykseen ja valuun ei ollut tarkoitus koskea eikä lattiakaivoon tai viemäröinteihin muutenkaan.

Tässä uudesta kylpyhuoneesta ideaalipohjakuva. Tähän tilanteeseen olisi mahtava päästä mutta tekemisen määrä on aika huima. Tämä kun tämä vaatii mm. tiiliseinien purkua ja uusia viemäriputkia eli lattian aukaisua eristeisiin asti. Suuren työmäärän vuoksi en hyväksynyt tätä pohjapiirrosta, vaan lähdin toteuttamaan ei-niin-toimivaa, mutta huomattavan paljon helpompaa ratkaisua…

Kuvankaappaus 2013-8-14 kello 10.37.20

5 kommenttia artikkeliin “Uuden kylpyhuoneen suunnittelu”

  1. Heei, ei nyt mitään nössöilyä siellä! Kaksi sadesuihkua ainakin pitää olla (ja pönttöki ihan käytännöllinen) 🙂

Kommentoi ja anna palautetta!