Siirry suoraan sisältöön

Kylpyhuoneen uudelleenrakentamista

Kun purkuhommat oli saatu suurinpiirtein pois alta, piti tietenkin kaikki rakentaa uusiksi. Tältä näytti kun kaikki oli purettu.

IMG_0470

Kylpyhuoneen puurunkoisille seinille laitettiin erikoiskovat cyproc-levyt. Tätä ennen vedettiin kaikki tulevassa kylppärissä tarvittavat uudet sähköjohdot. Saunan ja kylppärin väliseinä rakennettiin uusiksi edellisen peilikuvana eli ovi vaihtoi toiseen laitaan seinää. Väliseinä tehtiin runkopuista ja levytettiin cyproceilla.

IMG_0468IMG_0472

Vanha oviaukko peitettiin myös cyproc-levyillä ja käytävälle puhkaistiin uuden oven paikka. Remontin ajaksi laitettiin siihen myös väliaikainen ovi, jottei remonttipöly pääse kovin helposti keskeneräisestä kylppäristä leviämään ympäri asuntoa.

IMG_0471IMG_0467

Kylppärin kattoon on tulossa spottivalot ja lisäksi saunan kuituvalojen projektori. Tämä tarkoittaa, että kattoa tulee laskea alas reilun kymmenkunta senttiä. Eipä siinä sitten muutakuin kakkoskakkosista sopivaa alaslaskukehikkoa rakentamaan.

IMG_0469

Lattiaan tehdyt aukot uusia viemäröintejä varten piti tietenkin myös paikata kuten myös tiiliseinät tuli tasoittaa. Nämä hommat jätimme kuitenkin palkkaamallemme remonttimiehelle, jonka valinnasta artikkelia luvassa pian.

IMG_0466

 

4 kommenttia artikkeliin “Kylpyhuoneen uudelleenrakentamista”

    1. Kiitos kommentista. Pikkuisen alaslaskua ne ledispotitkin vaatii mutta suurin syy alaslaskuun oli saunan kuituvalojen projektori joka sitä tilaa tarvitsee. Toki saunaankin olisi ledit voinut laittaa mutta ei ole niin hyvät ja kestävät kuin kuituvalot.

  1. Ei muuten ihan kaikki ledit tarvii kovinkaan paljon tilaa. Nimimerkillä eteisen kattoon laitettiin semmoset ledit jotka sai sinne vanhaan kattoon suoraan, ilman mitään värkkäystä.

    1. Jep, ledit nimenomaan eivät tarvi paljoa, muutama sentti riittää ja pinta-asennuksessa ei toki sitäkään. Mutta kuituvalojen projektori tarvii yli kymmenen senttiä, joten se ehkä pääsyynä meillä katon laskuun.

Kommentoi ja anna palautetta!