Siirry suoraan sisältöön

Ensimmäinen avautuminen

  • tehnyt

Pitkällisen harkinnan (ja remonttien aloituksen) jälkeen tämä on totta: Minusta tulee aktiivibloggaaja. Ja korostan sanaa aktiivi. Liian paljon näkee sisustus- ja remonttiblogeja, joissa on ollut hyvä lähtö mutta lopulta artikkelien määrä on jäänyt kouralliseen.

Niinpä lähdetään tätä blogia viemään eteenpäin ajatuksella, yksi artikkeli viikossa, vähintään. Välillä tahti voi olla kovempaakin kuten nyt alussa mutta pidetään keskiarvona 1 per viikko.

No mistä sitten on tarkoitus kirjoitella. Nimikin sen toki kertoo mutta avataan hieman:

Ostimme vaimon kanssa ensimmäisen omakotitalomme syksyllä 2012. Talo on hyväkuntoinen betonielementtitalo täällä Pohjois-Suomessa. Olen jotenkin ihastunut betoniin ja kiveen talon perusmateriaalina ja sitä henkeä haluan tuoda myös sisätiloihin.

Asunto oli ulkoa ja sisältä pidetty hyvin ottaen huomioon, että rakennettu 70-luvun puolella. Entisten asuakkaiden jäljiltä kaikkia pintoja oli lähivuosina ellei remontoitu niin ainakin tuunattu. Eli lähtökohtaisesti mitään remppaahan täällä ei tarvita alkuun. No… Ennenkuin avaimia oli saatu niin puolet uusista keittiön koneista oli tilattu. 🙂 Eli lähti mopo käsistä jo ennen muuttopäivää.

Tarkoituksena nyt kuitenkin on käydä kaikki paikat jollain tavalla läpi, osa vaatii enemmän, osa vähemmän. Perustyyli on kuitenkin hieman ”mummolamainen” ja nyt pitää alkaa hieman päivittämään fiilistä. Mutta ei tehdä sitä suurinta virhettä eli täysin modernisoida vanhaa taloa. Mielestäni vanhaa taloa pitää kunnioittaa ja tehdä talon ehdoilla uudistukset.

Mutta tämä riittäköön elämäni ja tämän blogin ensimmäiseksi postaukseksi. Palataan ihan pian asiaan ensimmäisten kuvien muodossa.

 

 

 

Kommentoi ja anna palautetta!