Siirry suoraan sisältöön

Oulun Rakentajamessut

Viikonloppuna Oulussa järjestettiin perinteiset Rakentajamessut. Itse olin messuilla ensimmäistä kertaa ja hieman ristiriitaiset fiilikset jäi. Olimme nimittäin hakemassa fiilistä kylpyhuoneen ja saunan remonttiin. Yhtään laudetta, kiuasta tai laatoitusta messuilla ei näkynyt. Tosin kylpyhuoneeseen hanoja ja suihkuja oli tarjolla ja tarttuihan sieltä sitten edullisesti messutarjouksessa ollut tuplapaketti Damixa -sadesuihkuja mukaan. Pitäisi olla kuullun perusteella laadukkaat ja takuukin on 5 vuotta. Nämä siis jo ennakkoon nyt hankittuna heinäkuussa alkavaa kylpyhuoneremppaa varten.

IMG_0197

Muuten messuilla näkyi perinteisesti talopakettivalmistajia paljon. Mitenkään erityisesti eivät toisistaan erottuneet. Keittiövalmistajia löytyi myös, nekin aikalailla jo nähdyillä valikoimilla ja materiaaleilla. Tosin Lumia -keittiöt jäivät erityisesti mieleen. Onko Nokia alkanut jo koko keittiöiden valmistajaksi? Mikroaaltouunihan Nokialta jo onkin tulossa. 🙂

IMG_0195

Elektroniikkaa oli paljon tarjolla. Sekä Gigantti, että Expert olivat messualueeseen suhteutettuna massiivisalla osastoilla. Ja kauppa näytti kuvista käyvän. Sen verran paljon oli porukkaa osastoilla.

IMG_0186

Myös pankit olivat hyvin edustettuina lainaratkaisujaan tarjoamassa. Lainamarkkinat vaan ovat tällä hetkellä jotenkin kummalliset ainakin mitä kavereilta on kuullut. Erittäin vaikea nimittäin saada nykyään lainaa mikäli ei ole säästössä 10 % asunnon arvosta. Mutta niin se taitaa Finanssivalvonta lähes vaatia nykyään. Lienee aika mahdotonta vuokra-asumalla säästää 20 000 €?

IMG_0182

No joka tapauksessa messuilla oli ihan mukavaa mutta juuri sitä ei löytynyt mitä haettiin. Ehkä vain oli tällä kertaa sattunut ”väärät” näytteilleasettajat. Oletko itse käynyt rakentamis/sisustus/kodin -messuilla? Mikä fiilis?

4 kommenttia artikkeliin “Oulun Rakentajamessut”

  1. Voin kyllä suositella. Tämä on nyt toinen talo johon hankitaan ko. firmalta kalusteita eikä laadussa ole valittamista. Ensimmäisellä kerralla kilpailutettiin enemmänkin, nykyistä keittiötä tehdessä otin pari tarjousta ja sain tingattua hinnan niin hyväksi että koen kyllä saaneeni rahoille täysin vastinetta. Kilpailijan tarjous oli käytännössä melkein sama ja tähän pakettiin sain vielä kotiinkuljetuksen ja rungot kasattuna (maksamatta siis niistä sen enempää). Plus taisin vielä jotain lisäosia saada postissakin keittiön kasaamisen jälkeen kun menin vain pyytämään 😀

    1. Kiitos kommentista. Pitääpä pitää mielessä kun seuraavan kerran keittiöremppaa suunnittelee esimerkiksi jollekin KodinHenken tilasuunnittelupalveluiden asiakkaalle.

Kommentoi ja anna palautetta!