Siirry suoraan sisältöön

Vanha keittiö

Vanha keittiö oli siistissä kunnossa vaikka tutkimusten mukaan rungot olivatkin 80-luvulta. Tutkimusten perusteella kaappien ovia oli kuitenkin maalattu myöhemminkin ja tasot oli myös uudistettu tyylistä päätellen 2000-luvun puolella. Koneet sitten olivatkin mitä olivat: Liesi ja jääkaappi olivat suhteellisen uusia perusvehkeitä mutta tiskikone ja liesituuletin olivat jo parhaat päivänsä nähneet. Lisäksi keittiössä ei ollut pakastinta ollenkaan mikä oli oikeastaan se ensimmäinen sysäys kohti keittiön remontointia. Niin ja eihän se ihan meidän makuun ollut ja lisäksi vaimo piti keittiötä turvattomana lapselle, tasot olivat aika matalalla ja toki hellan sai helposti lapsikin päälle vääntövivuista.

Kuvankaappaus 2013-2-20 kello 14.38.22

Kuten aiemminkin sanottua, osan uusista koneista tilasin jo ennen muuttoa, ajatuksella, että voivat ne autotallissa odotella useammankin kuukauden ennen asennusta. Mutta Tori.fi;hin laittamani myynti-ilmoitus vanhasta keittiöstä löysikin yllättävän nopeasti, viikossa, kinnostuneen tee-se-itse-miehen. Eipä mennut kuin 2 viikkoa niin kaveri tuli ja kolmessa tunnissa purki vanhan keittiön (17 kaappia ja lisukkeet) ja pakkasi ne pienen pieneen peräkärryyn. Katselin vierestä, että ei ole mahdollista mutta kyllä siinä vain niin kävi. No olipahan helppoa minulle ja pääsin vanhasta keittiöstä eroon kuitenkin suhteellisen hyvään hintaan.

IMG_3389

Ainoa mitä keittiöön jäi oli lattialiesi. Ja se tulikin olemaan keskellä keittiötä koko keittiöremontin ajan, käyttökunnossa ja aina tiellä. Mutta toisaalta meillä oli vain tunnin liesikatkos keittiöremontin aikana, joten kyllähän se helpotti ruuanlaittoa eikä tarvinnut (saanut) pitsaa syödä koko rempan ajan. Huomaa kuvassa näkyvä ihanan värinen TrippTrapp josta lopulta tuli remonttijakkara ja vaimon mielestä tuhottu kapistus. No odotetaanpa kun kesä tulee niin kunnostan sen entistä paremmaksi ja paremmin uuteen keittiöön sopivaksi. Kesää siis odotellessa.

IMG_3409

2 kommenttia artikkeliin “Vanha keittiö”

    1. Kiitos Tiina. Eiköhän tässä kuvia saada kohta tulemaan kunhan nyt lopullisen nimen blogille keksii ja saa domainin varattua.

Kommentoi ja anna palautetta!