Siirry suoraan sisältöön

Korvakorut vaimolle

Tulipa aloitettua uusi harrastus, korujen tekeminen. Alkuun pääsi hyvin Hopealanka.fi:n Korvakorujen aloituspakkauksella, jossa mukana oli parit erilaiset korvien ”läpiviennit” eli yhdet korvakorukoukut ja yhdet tapit, eripaksuisia hopealankoja ja helmiä. Aluksi kyllä tuntui, että WTF, näistäkö pitäisi sitten koruja saada aikaiseksi?

IMG_0584IMG_0586

No ensimmäisen kötöstyksen ja harjoittelun jälkeen leikkasin 0,8 mm paksuista hopealankaa ensin samanmittaisiksi pätkiksi ja taivutin pätkiin päähän lenkin vai mikähän sen virallinen nimi on. Tähän toimi ihan normaalit pihdit, joten välttämättä korujen valmistukseen tarkoitettuja erikoispihtejä ei tarvita.

IMG_0587

Lisäsin mukaan blingbling-helmen ja taivutin toisen pään kiinni korvakorukoukkuun. Siinäpä se sitten olikin. Tein lisäksi hieman leikkisämmät korut englanninlakritseista. Lapsi ainakin tykkäsi lakukoruista, tosin 3-vuotiaan korvia ei ole vielä rei’itetty, jotta voisi koruja käyttää. Milloinhan se muuten olisi ajankohtaista?

IMG_0585

Ihan mukava oli kokeilla tuommoisiakin näpertelyjä. Nopeasti näitä tarvikkeita tarvitsee kyllä lisää kun vauhtiin pääsee. Hopealanka.fi antoikin minulle alennuskoodin, jolla saa 15 prosenttia alennusta tarvikkeista (poislukien hopealangat). Blogin lukijat saa vapaasti käyttää, koodi on voimassa jouluun saakka. Alennuksen saa syöttämällä ostoskorissa alennuskoodin KODINHENKE

7 kommenttia artikkeliin “Korvakorut vaimolle”

  1. Hyvä Henke! Minähän oon värkkäilly nuita jo vuosia. Ja kun kerran käy opiston kurseilla ni saa hyviä vinkkejä ja ohjeita! siellä on kyllä yleensä vain naisia!!!:) Käyppä Gallerian yläkerrassa, siellä on liike joka myy kaikkea mitä tarvii korujen tekoon. En nyt muista liikkeen nimeä, mut oliko se siellä neljänessä kerroksessa.

Kommentoi ja anna palautetta!